HTML

Galéria Élet

Blogunkban azt mutatjuk be, hogy milyen egy galériában művek közt élni, hogyan változtatja meg a művészet az ember életét az utolsó pontig. Arról is írni fogunk, hogy mi mit gondolunk a magyar művészeti életről. A blogot az Artitude Galéria munkatársai vezetik.

Friss topikok

Linkblog

Kezdődik a blog, kezdődik az év

2008.12.30. 13:02 Rung András

Lassan 4 éve nem írtunk művészeti blogot, pedig az Artitude blogja volt talán az egyik legkorábbi művészeti blog Magyarországon. Utána persze jöttek sokan mások, nekünk pedig nem volt időnk erre. Az ingyenpia.blog.hu leállása után viszont úgy éreztük, hogy egy olyan hiány teremtődött a magyar képzőművészeti életben, amit pótolni kell. A blogunk ezzel a céllal jött létre. Az évet is jó hangulatban kezdtük a galériában és nagyon készülünk a tél és a tavasz kiállításaira. Hamarosan nyílik a Bódi Kati kiállítás, utána pedig Győri Zsolt ipari világával ismerkedhetnek meg az emberek nálunk. A következő hét viszonylag eseménytelennek igérkezik még itt is, és más galéirákban is. De a január a képzőművészet hava, sok izgalomra számíthatunk még.

Szólj hozzá!

Címkék: blog galéria művészet indul ingyenpia

A bejegyzés trackback címe:

https://galeria.blog.hu/api/trackback/id/tr40848479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása